Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΕΕ ΔΝΤ
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!

Στη χθεσινή συζήτησή μας στο στέκι στα Σεπόλια αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις συγκεντρώσεις κατά του νέου Μνημονίου που ξεκινούν από σήμερα. Τα μέτρα που θέλουν να περάσουν η κυβέρνηση και η τρόικα τσακίζουν τους εργαζόμενους ακόμη περισσότερο και η αντίδρασή μας, ο ξεσηκωμός μας με απεργίες, καταλήψεις και διαδηλώσεις, είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε για να υπερασπιστούμε τη ζωή μας!
Έτσι λοιπόν:
Συμμετέχουμε στη σημερινή συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια και στην πορεία που θα γίνει προς τη Βουλή. Το ραντεβού μας είναι Κοραή και Πανεπιστημίου στις 6.30.
Θα κατεβούμε με πανό.
Επίσης αποφασίσαμε εκπρόσωποι της συνέλευσης να παραβρεθούν στη συζήτηση που καλεί ο Συντονισμός των σωματείων σήμερα μετά την πορεία στα γραφεία της ΟΛΜΕ (Κορνάρου 2 & Ερμού) κατά της 8.
Όπως και να παραβρεθούν εκπρόσωποί μας στη συνέλευση στο Πάντειο στις 4 μ.μ. το Σάββατο.
Αυτό που κυριαρχεί όμως είναι το κάλεσμά μας και η συμμετοχή μας στη συγκέντρωση που διοργανώνεται την Κυριακή, μέρα ψήφισης κατά πάσα πιθανότητα των νέων μέτρων στη Βουλή. Η συγκέντρωση θα γίνει το απόγευμα στις 6 στο Σύνταγμα, το δικό μας ραντεβού είναι στις 5:30 στο σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια.
Παρασκευή και Σάββατο θα προπαγανδίσουμε, ακόμη και με πορεία το Σάββατο, την συγκέντρωση της Κυριακής καλώντας τους γείτονές μας εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους να συμμετάσχουν. 'Ετσι την Παρασκευή θα μαζευτούμε στη πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα (Λένορμαν και Αλεξανδρείας) στις 6 μ.μ. και το Σάββατο στο σταθμό του Μετρό στις 11 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου