Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ

Στο στέκι των Σεπολίων μετά από συζήτηση αποφασίσαμε να κινητοποιηθούμε κατ' αρχήν για την προπαγάνδιση της Συνέλευσης μας που θα πραγματοποιηθεί την 1η του Απρίλη στην αίθουσα του δημοτικού διαμερίσματος.
Παράλληλα αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε και να στηρίξουμε κινητοποιήσεις που αφορούν τους ανέργους και το χώρο της υγείας.
Οπότε:
Αύριο Τρίτη 20/3:
Στηρίζουμε την κινητοποίηση των εργαζομένων στα νοσοκομεία των Πατησίων, (δείτε την προηγούμενη ανάρτηση), που συνεχώς υποβαθμίζονται και κινδυνεύουν με κλείσιμο. Μαζευόμαστε όσοι μπορούμε στο Μετρό στα Σεπόλια στις 6:00 το απόγευμα και πάμε όλοι μαζί στη συγκέντρωση έξω από το 7ο νοσοκομείο ΙΚΑ στη Καυταντζόγλου 11 στις 6:30.
Παράλληλα στις 7 με 7:30 όσοι δεν μπορέσουν έρθουν στη συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν εξόρμηση για την προπαγάνδιση της συνέλευσής μας.
Τετάρτη 21/3:
Το πρωί θα γίνει εξόρμηση στις 10 το πρωί στον ΟΑΕΔ Αττικής για τους άνεργους.
Το απόγευμα στις 7 εξόρμηση για την συνέλευση στις γειτονιές.
Πέμπτη 22/3:
Συμμετέχει η Επιτροπή Ανέργων της συνέλευσής μας στην κινητοποίηση των ανέργων στην Ομόνοια, προσυγκέντρωση δική μας στις 10:30 στο Μετρό.
Το απόγευμα στις 7 εξόρμηση για την συνέλευση στις γειτονιές.
Παρασκευή 23/3:
Συμμετοχή αντιπροσωπείας μας  στη σύσκεψη για τους συλληφθέντες στις 12 του Φλεβάρη στη Νομική στις 6 το απόγευμα.
Στις 7 εξόρμηση για την συνέλευση στις γειτονιές.
Σάββατο 24/4:
Συμμετοχή μας στις διαδηλώσεις στη μαθητική παρέλαση. Ο τρόπος και το που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες μετά από συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς.
Κυριακή 25/3:
Συμμετέχουμε στη διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη μαθητική παρέλαση του Περιστερίου. Ραντεβού στις 10 με 10:15 στο μετρό του Αγίου Αντωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου