Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ

Συνεχίζουν την απεργία τους οι εργαζόμενοι του Μετρό παρά τις εναντίον τους δικαστικές αποφάσεις και παρά την προσπάθεια συκοφάντησής τους από τα ΜΜΕ.
Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν υποστεί από το 2010 πέντε φορές τη μείωση των μισθών τους. Τώρα εντάσσοντάς τους στο "ενιαίο μισθολόγιο" - φτωχολόγιο του δημοσίου θα μειωθούν ακόμη περισσότερο. Παράλληλα αγωνίζονται κατά της κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων, που θα φέρει κι άλλη μείωση του εισοδήματός τους, αλλά και κατά της ιδιωτικοποίησης των μέσων μαζικής μεταφοράς, που εκτός από απολύσεις θα φέρει ακριβότερες και χειρότερες υπηρεσίες στους εργαζόμενους που χρησιμοποιούν το Μετρό και για τους οποίους δήθεν νοιάζονται η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ και γι' αυτό απειλούν τους απεργούς με επιστράτευση και απολύσεις.
Όλοι οι εργαζόμενοι που ζούμε την φτωχοποίησή μας από τις πολιτικές των κυβερνήσεων, του ΔΝΤ και της ΕΕ έχουμε χρέος να συμπαρασταθούμε στους απεργούς του Μετρό και των άλλων μέσαων μαζικής μεταφοράς.
Ο δρόμος που ακολουθούν οι εργαζόμενοι του Μετρό είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι!
Μέλη της συνέλευσής μας πήγαν στις συγκεντρώσεις χθες και σήμερα το πρωί στο αμαξοστάσιο και δήλωσαν τη συμπαράστασή μας.
Σήμερα το απόγευμα στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση αλληλεγγύης και πάλι στο αμαξοστάσιο στη πύλη από την πλευρά του Κηφισού. Να είμαστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου