Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ & ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ

Έντονα επίκαιρο και εξαιρετικά επείγον στην αντιμετώπισή του είναι το θέμα των κατασχέσεων και πλειστηριασμών ακινήτων για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία, τις εφορίες και τις τράπεζες από στεγαστικά ή/και καταναλωτικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες, κ.ά. 

«Ωρολογιακή βόμβα» στα χέρια της το θεωρεί η κυβέρνηση φοβούμενη το κίνημα αντιδράσεων που μπορεί να προκαλέσει γιατί από 1-1-2014 ,σύμφωνα με ότι ισχύει μέχρι σήμερα και εφόσον δεν δοθεί νέα παράταση, αίρεται η προστασία των ακινήτων από πλειστηριασμούς ακόμη και της πρώτης κατοικίας, με αποτέλεσμα 180.000 περίπου ακίνητα να βγουν σε άμεσο πλειστηριασμό.

Γι αυτό το λόγο, έχουν αρχίσει την προπαγάνδα περί «μπαταχτσήδων επιχειρηματιών» ή «οι φτωχοί δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα», ενώ την ίδια στιγμή ο Χατζιδάκης έχει συμφωνήσει με την τρόϊκα που θεωρεί το θέμα απόλυτη προτεραιότητα.

Είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθούμε όλοι την Πέμπτης 21-11-2013 

στο στέκι για να προετοιμάσουμε την ανοιχτή συνέλευση 
της Κυριακής 24-11-2013, όπου έχουν καλεστεί και συλλογικότητες όπως η Ανοιχτή Συνέλευση Περάματος, το Δίκτυο Αλληλεγγύης Εξαρχείων, ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής και της Αλληλεγγύης για όλους, κ.ά, με στόχο την πιο πλήρη ενημέρωση και τους τρόπους δράσης μας στις γειτονιές.


Η ΣΤΕΓΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ

ΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου