Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ & ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ

Έντονα επίκαιρο και εξαιρετικά επείγον στην αντιμετώπισή του είναι το θέμα των κατασχέσεων και πλειστηριασμών ακινήτων για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία, τις εφορίες και τις τράπεζες από στεγαστικά ή/και καταναλωτικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες, κ.ά. 

«Ωρολογιακή βόμβα» στα χέρια της το θεωρεί η κυβέρνηση φοβούμενη το κίνημα αντιδράσεων που μπορεί να προκαλέσει γιατί από 1-1-2014 ,σύμφωνα με ότι ισχύει μέχρι σήμερα και εφόσον δεν δοθεί νέα παράταση, αίρεται η προστασία των ακινήτων από πλειστηριασμούς ακόμη και της πρώτης κατοικίας, με αποτέλεσμα 180.000 περίπου ακίνητα να βγουν σε άμεσο πλειστηριασμό.

Γι αυτό το λόγο, έχουν αρχίσει την προπαγάνδα περί «μπαταχτσήδων επιχειρηματιών» ή «οι φτωχοί δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα», ενώ την ίδια στιγμή ο Χατζιδάκης έχει συμφωνήσει με την τρόϊκα που θεωρεί το θέμα απόλυτη προτεραιότητα.

Είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθούμε όλοι την Πέμπτης 21-11-2013 

στο στέκι για να προετοιμάσουμε την ανοιχτή συνέλευση 
της Κυριακής 24-11-2013, όπου έχουν καλεστεί και συλλογικότητες όπως η Ανοιχτή Συνέλευση Περάματος, το Δίκτυο Αλληλεγγύης Εξαρχείων, ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής και της Αλληλεγγύης για όλους, κ.ά, με στόχο την πιο πλήρη ενημέρωση και τους τρόπους δράσης μας στις γειτονιές.


Η ΣΤΕΓΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ

ΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ


Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Συγκέντρωση στα Προπύλαια και μεγάλη συναυλία στο Πολυτεχνείο την Πέμπτη 14/11


ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, 1973 - 2013

Kάλεσμα σε συγκέντρωση στα Προπύλαια, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 στις 12 μ.μ. απευθύνει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Στη συγκέντρωση και την πορεία που θα ακολουθήσει θα λάβουν μέρος εργαζόμενοι της ΕΡΤ, διοικητικοί υπάλληλοι του Πολυτεχνείου, της ΟΛΜΕ, σχολικοί φύλακες και άλλοι εργαζόμενοι που πλήττονται από τις μνημονιακές απάνθρωπες πολιτικές που θέλουν να μας εξοντώσουν.

Την ίδια ημέρα θα γίνει στο Πολυτεχνείο μεγάλη συναυλία με λαϊκή ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, που συνδιοργανώνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, του Πολυτεχνείου, του ΕΚΠΑ και η Επιτροπή Εορτασμού 17ης Νοέμβρη.


Η ΠΟΣΠΕΡΤ προτείνει ακόμα η πορεία της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και οι εκδηλώσεις εκείνης της ημέρας να μη σταματήσουν γι’ άλλη μια φορά στην Αμερικάνικη Πρεσβεία αλλά να συνεχιστούν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με σύνθημα 

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ



Με το ίδιο σύνθημα σαράντα χρόνια μετά και στον ίδιο χώρο απ’ όπου όλα ξεκίνησαν σας καλούμε να γιορτάσουμε μαζί την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου με μια μεγάλη συναυλία.


Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» παρουσιάζει κύκλους τραγουδιών σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου στο προαύλιο του Πολυτεχνείου στην οδό Πατησίων την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 7.00 μ.μ το απόγευμα.

Συνδιοργανώνουν:

οι απεργοί διοικητικοί του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιτροπή Εορτασμού 17ης Νοέμβρη και οι εργαζόμενοι  της ΕΡΤ.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Σε ανοιχτή συνέλευση κατά των εξώσεων και των πλειστηριασμών καλεί η «Αλληλεγγύη για όλους». Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ., στο Θέατρο «Εμπρός»



Η "Αλληλεγγύη για όλους" παίρνει την πρωτοβουλία να καλέσει σε μια ανοιχτή συνέλευση

Το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε μπροστά σε μια κλιμακούμενη ένταση της επίθεσης της Κυβέρνησης και των μνημονιακών πολιτικών στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τους μικρομεσαίους επαγγελματίες που απειλούνται άμεσα με απώλεια ακόμα και της πρώτης κατοικίας τους για κάθε είδους χρέη, είτε προς το δημόσιο τις ΔΕΚΟ και τα ασφαλιστικά ταμεία, είτε και προς τα πιστωτικά ιδρύματα και ιδιώτες δανειστές. Την ίδια στιγμή σε πολλές πόλεις και γειτονιές της Ελλάδας, κινήματα αλληλεγγύης αναπτύσσονται και έχουμε τις πρώτες δυναμικές αποτροπές πλειστηριασμών.

Από σήμερα και πριν η κυβέρνηση προχωρήσει σε ακόμα πιο σκληρά μέτρα

Από σήμερα και πριν να βρεθούν χιλιάδες άνθρωποι απέναντι στον κίνδυνο του ξεσπιτώματος

Από σήμερα και πριν νικήσει η ενοχή, ο φόβος και η απόγνωση

Δομές αλληλεγγύης, ομάδες κοινωνικής δικτύωσης, σωματεία και επαγγελματικούς φορείς και όποια/ον ενδιαφέρεται για να συζητήσουμε και να συντονίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στην νέα φοροεπιδρομή που θα συσσωρεύσει νέα χρέη στα νοικοκυριά, ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στο Θέατρο Εμπρός

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Όλοι και όλες στην πανεργατική απεργία της 6ης Νοέμβρη. Για ν' αγωνιστούμε γι αυτά που ανήκουν σε μας και τα παιδιά μας. Για ν' ανατρέψουμε την πολιτική της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΕΕ – ΔΝΤ που μας καταστρέφει. Ο δρόμος είναι ένας! Σπάμε το φόβο.



ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ οι ισχυροί όχι μόνον αντέχουν αλλά συνεχίζουν να κερδίζουν.

Το 2012, χρονιά που η ύφεση έφτασε στο 6,4%, η ανεργία στο 30%, ενώ για τους νέους μας στο τραγικό 60%,  ο κύκλος εργασιών των επιχειρήσεων αναδεικνύει τους πρωταθλητές του:

·        ΔΕΗ στην 3η θέση, ΛΑΓΗΕ – διαχειρίστρια εταιρεία του ηλεκτρικού ρεύματος στην 4η, ΔΕΔΔΗΕ – το τρίτο κομμάτι της πάλαι ποτέ ενιαίας ΔΕΗ μέσα στην πρώτη 20σάδα.
·        Οι Τράπεζες, ακμαίες! Τράπεζα της Ελλάδος 5η, Eurobank 7η, Εθνική 8η, Alpha 9η, Πειραιώς 10η.

Τα κέρδη των επιχειρήσεων, πιο αποκαλυπτικά

  • 1ος ο ΟΠΑΠ που ξεπουλήθηκε κυριολεκτικά στον Μελισανίδη
  • 2η η Motor Oil, συμφερόντων Βαρδινογιάννη, για να μπορεί να ξοδεύει και 35.000€ να κινούνται τα τανκς στην παρέλαση
  • 3η η Τράπεζα της Ελλάδος
  • 4η η ΑΚΤΩΡ, συμφερόντων Μπόμπολα, εκτός των άλλων μεγαλομέτοχου του Μega που παίρνει τζάμπα από την κυβέρνηση και τη συνέχιση της άδειας του καναλιού
  • 9η το «Ελ. Βενιζέλος» που χρωστάει εκατομμύρια στο κράτος και τους γύρω δήμους
  • 10η το Τζάμπο που έχει συγκεντρώσει την κατανάλωση των λαϊκών στρωμάτων και ταυτόχρονα είναι κάτεργο για τους εργαζόμενούς του.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ εμείς οι εργαζόμενοι και οι μικροεπιχειρηματίες :

·        Πληρώνουμε αβάσταχτους λογαριασμούς στη ΔΕΗ. Στις 6/9/2013, 134.470 ήταν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις με διακοπή ηλεκτροδότησης.
·        Κινδυνεύουμε άμεσα να δούμε ακόμη και το υπέρτατο αγαθό του νερού να γίνεται εμπόρευμα.
·        Απειλούμαστε από κράτος και τράπεζες με την απώλεια ακόμη και του μοναδικού σπιτιού μας.
·        Περνάμε «Γολγοθά» για τη φροντίδα της υγείας μας.
·        Τα παιδιά μας οδηγούνται στον αποκλεισμό από τη γνώση και για φτηνό εργατικό δυναμικό μέσα από τη διάλυση της δημόσιας παιδείας.
·        Απειλούμαστε και με άλλες μειώσεις μισθών - συντάξεων, ασύδοτη αύξηση απολύσεων και αύξηση ορίων συνταξιοδότησης.
·        Ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον ασφυκτικό περιορισμό έως κατάργηση των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων. Η κρατική τρομοκρατία και το παρακράτος βγαίνουν στη σκηνή.

Την κρίση τους μέχρι τώρα την πληρώνουμε εμείς. Οι μεταρρυθμίσεις τους για τη «σωτηρία της πατρίδας», που τον πλούτο της ξεπουλάνε μπιρ παρά, έχουν κάνει τη ζωή μας αβίωτη.

Ο δρόμος είναι ένας!
Σπάμε το φόβο. Αγωνιζόμαστε γι αυτά που ανήκουν σε μας και τα παιδιά μας.
Ανατρέπουμε την πολιτική της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΕΕ – ΔΝΤ που μας καταστρέφει.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 6/11
Συγκέντρωση 10:30 π.μ. στο Μουσείο

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ - ΣΕΠΟΛΙΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ  



      
      

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ - ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ

Κυριακή 3 Νοέμβρη, μια πρώτη νίκη!


Με δυναμική παρέμβαση μελών της Λαϊκής μας Συνέλευσης και του συλλόγου εκπαιδευτικών "Αριστοτέλης" και με βασικό μας σύνθημα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, καταφέραμε να κλείσουμε το εμπορικό κατάστημα "Μy market" στο Μετρό στα Σεπόλια. Οι εργαζόμενοι έχοντας την στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση μας αποχώρησαν από το κατάστημα με χειροκροτήματα και με μεγάλη συγκίνηση.

Και συνεχίζουμε...


Υπερασπιζόμαστε το εργασιακό δικαίωμα στην αργία της Κυριακής.


Δεν δουλεύουμε δεν ψωνίζουμε τις Κυριακές.


Κλειστό λόγω απαίτησης της τοπικής κοινωνίας και των εργαζομένων
για την περιφρούρηση της αργίας της Κυριακής.


Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Στηρίζουμε την ΑΠΕΡΓΙΑ των Σωματείων, των Αυτοαπασχολούμενων & των Μικρών Εμπόρων. Κυριακή 3 Νοέμβρη, 10:30 π.μ. στο Μετρό Σεπολίων


Κάλεσμα από τις Ενώσεις Αυτοαπασχολούμενων & Μικρών Εμπόρων 



Την Κυριακή 3 Νοέμβρη η κυβέρνηση, οι μεγάλοι εργοδότες και οι πολυεθνικές στο εμπόριο προχωρούν στο άνοιγμα των καταστημάτων και τις Κυριακές.

Γιατί ανοίγουν τα μαγαζιά και τις Κυριακές;

Μήπως έπιασε ξαφνικά ο πόνος τους μεγάλους εργοδότες, τις πολυεθνικές στο εμπόριο και τη κυβέρνηση για της δικές σου ανάγκες, ενδιαφέρονται να ψωνίζεις εσύ και την Κυριακή; Όχι βέβαια, γιατί με της απανωτές περικοπές σου πήραν σχεδόν τον μισό μισθό και την σύνταξη.
Εσύ μπορείς να αποδεχτείς τη λογική η γυναίκα σου, η κόρη σου, η κοπέλλα σου, κάποιος δικός σου άνθρωπος να υποχρεώνεται να δουλέψει κυριακάτικα χωρίς να του μένει ούτε μια ημέρα για να ξεκουραστεί, να βρεθεί μαζί όλη η οικογένεια;
Εσύ την Κυριακή τη θέλεις για να βλέπεις την/τον σύντροφο σου, την οικογένειά σου, μπορείς να αποδεχτείς τη λογική χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι να δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς ελεύθερο χρόνο, χωρίς ξεκούραση;

Μας οδηγούν όλους να δουλεύουμε ήλιο με ήλιο θα το αποδεχτούμε;

Συνάδελφε Εργαζόμενε – Καταναλωτή,

Θυμήσου ότι το ωρομίσθιο, η μερική απασχόληση, η δουλειά με το μπλοκάκι, η εκ’ περιτροπής εργασία, και πολλά άλλα αντεργατικά μέτρα υλοποιήθηκαν πρώτα στους εμποροϋπαλλήλους, δυστυχώς, όλα αυτά σήμερα εφαρμόζονται σε όλους τους κλάδους, σε όλους τους εργαζόμενους, το ίδιο θα γίνει και με την κυριακάτικη αργία.
Είναι παραμύθια αυτά που λέει η κυβέρνηση ότι ανοίγουν τα μαγαζιά τις Κυριακές για να ωφεληθούν οι καταναλωτές. Χρόνια τώρα οι μεγαλέμποροι ζητούν την κατάργηση της Κυριακής Αργίας.
Καταναλωτής είσαι και εσύ, αυτή η κυβέρνηση σου έχει μειώσει το μισθό, τη σύνταξη, τα παιδιά σου είναι άνεργα ή στην καλύτερη να εργάζονται για 200 το 4ωρο.
Λέει ψέματα η κυβέρνηση ότι με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας, εργοδότες και κυβέρνηση πετάνε στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους, τσεπώνουν όλο το χρήμα και εξαφανίζονται, κλείνουν τις επιχειρήσεις (ΝΕΟΣΕΤ, ΣΑΤΟ, ΣΠΡΙΤΕΡ) όταν δεν έχουν τα κέρδη που θέλουν.
Στις περιοχές που τα καταστήματα είναι ανοιχτά τις Κυριακές δεν έχει δημιουργηθεί ούτε μια θέση εργασίας, έχουν απολύσει εκατοντάδες εμποροϋπαλλήλους, δεν έχουν πάρει καινούργιους, ξεπατώνουν στη δουλειά αυτούς που εργάζονται, δουλεύουν περισσότερες ώρες και δεν τις πληρώνονται και τα μικρά μαγαζιά εξακολουθούν να «βαράνε μύγες» η’ να κλείνουν.
Το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή θα οδηγήσει στο πιο γρήγορο κλείσιμο των μικρών μαγαζιών στέλνοντας στην ανεργία χιλιάδες μικρούς εμπόρους, αλλά και εργαζόμενους.
Όσοι μικροί έμποροι, αυτοαπασχολούμενοι ανοίξουν τα μαγαζιά τους θα δουν το κόστος λειτουργίας τους να αυξάνεται, τα μαγαζιά τους άδεια μιας και οι «καταναλωτές» θα κατευθυνθούν κυρίως στα πολυκαταστήματα που έχουν περισσότερες δυνατότητες συνδυάζοντας μια σειρά από άλλες παροχές.

Συνάδελφε Εργαζόμενε – Καταναλωτή

Σε καλούμε να σταθείς δίπλα στους χιλιάδες εργαζομένους στο εμπόριο, γιατί εμείς παλεύουμε για ανθρώπινα ωράρια εργασίας, γιατί εμείς είμαστε οι πατεράδες, οι μανάδες, τα αδέρφια σας και τα παιδιά σας.

Εμάς θα βρείτε μέσα στα μαγαζιά τις Κυριακές.

Η κυβέρνηση και οι πολυεθνικές είναι ο εχθρός σου, όχι εμείς.

Στάσου δίπλα στους μικρούς εμπόρους και αυτοαπασχολούμενους που παλεύουν να κρατήσουνε τα μαγαζιά τους ανοιχτά για να μπορούνε με αξιοπρέπεια να ζήσουνε τις οικογένειές τους.
Η κυβέρνηση και οι πολυεθνικές ευθύνονται για την ακρίβεια που υπάρχει σε όλα τα είδη. ‘Όχι οι δικοί μας μισθοί των 400 – 500 ευρώ για τους παλαιότερους και 180-200 για νεότερους έως 25 χρονών.
Στάσου δίπλα στη νέα γενιά των εργαζομένων στο εμπόριο, η δουλειά την Κυριακή θα χειροτερέψει συνολικά την δική μας θέση μας, θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα νέα ζευγάρια, τις νέες μητέρες, θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

Στάσου δίπλα μας, διεκδίκησε μαζί μας:

Να μην ανοίξει κανένα μαγαζί, καμιά Κυριακή γιατί αυτό θέλουν τα πολυκαταστήματα και οι μεγάλες πολυεθνικές στο εμπόριο.
Ανθρώπινα ωράρια για όλους.
Την Κυριακή τη θέλουμε για εμάς και τις οικογένειές μας και όχι να τη βγάζουμε δουλεύοντας ατελείωτες ώρες μέσα στα μεγάλα καταστήματα και τις πολυεθνικές για να αυξάνουν τα κέρδη τους.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ :

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Α.Ε. & ΓΡΑΦΕΙΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΡΦΟΥΡ-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ-DIA
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ LIDL Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ PRAKTIKER HELLAS
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ - ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΖΕΦΥΡΙΟΥ – ΦΥΛΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ



Αθήνα

25/10/2013

Αρχειοθήκη ιστολογΙου