Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Rock Against Fascism 15/3 στο Gagarin.Ολοήμερη εκδήλωση, με συζητήσεις, προβολές, stand-up comedy και μια μεγάλη αντιφασιστική συναυλία.




Λίγο πριν από την κυκλοφορία του ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. σας προσκαλούμε σε μια ολοήμερη εκδήλωση με συζητήσεις, stand up comedy και μεγάλη συναυλία.



Σχεδόν ένας μήνας απομένει μέχρι την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. και οι δημιουργοί του κατηφορίζουν προς το Gagarin 205, για μια ολοήμερη εκδήλωση, με συζητήσεις, προβολές, stand-up comedy και μια μεγάλη αντιφασιστική συναυλία.

Το Σάββατο 15 Μαρτίου ο Μπαλούρδος της Ελληνοφρένειας, σε ρόλο «χορηγού επικοινωνίας», συναντά τους Last Drive, που προσφέρουν τη μουσική τους στην παραγωγή, ενώ ο Χριστόφορος Ζαραλίκος συντονίζει ομιλητές και τραγουδιστές, σε μια μεγάλη γιορτή ενάντια στο φασισμό και τον αυταρχισμό.





Η εκδήλωση ξεκινά στις 18:00 με συζήτηση με τίτλο «Από τον εξτρεμισμό του κέντρου στο φασισμό». Θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Πέτρος Παπακωνσταντίνου, ο ιστορικός Ιάσονας Χανδρινός, και ο δημοσιογράφος και οικονομολόγος Λεωνίδας Βατικιώτης.


Ο Άρης Χατζηστεφάνου θα παρουσιάσει αποσπάσματα του ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. και τα σχέδια των δημιουργών για την παράλληλη μετάδοση του ντοκιμαντέρ σε εκδηλώσεις στην Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη.


Από τις 20:00 τη σκηνή καταλαμβάνουν ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και ο Μπαλούρδος (a.k.a. Τσολιάς) της Ελληνοφρένειας, που θα μας οδηγήσουν στη μεγάλη συναυλία της ημέρας με τους Last Drive, τον Σπύρο Γραμμένο, τους Burger Project, τους Illegal Operation, τους Ducky Boyz, τους 700 Machines, τους Three Way Plane, τους Quilombo κ.ά.


Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για την παραγωγή του ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.


Info
Γενική είσοδος: 5 ευρώ
Gagarin 205 Live Music Space
Λιοσίων 205, Αθήνα
Τηλ: +30 2114112500

http://info-war.gr/2014/03/rock-fascism/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου