Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΠΛΑΤΩΝΑ-ΣΕΠΟΛΙΩΝ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ «dimotikikinotita4u»    ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ 

Στις 17/7/2014 αναρτήθηκε στον πιο πάνω ιστότοπο, από τον διαχειριστή με την ονομασία «dimotes athinas» (;!), σχόλιο που στοχοποιεί, με όρους χαφιεδισμού, δημότισσα και ενεργό μέλος των κινημάτων για τα μεγάλα προβλήματα στη γειτονιά μας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθεται σε φορείς και συλλογικότητες της περιοχής και τη δράση τους.
Το πολιτικό στίγμα του ο ιστότοπος, το έδωσε στις 24/5, με την επίθεση που εξαπέλυσε στο αντιφασιστικό κίνημα για τη συγκέντρωση και πορεία στα Σεπόλια ενάντια στην κεντρική συγκέντρωση της ΧΑ στην πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα. Την ίδια στιγμή που δεν τους περίσσεψε μια λέξη για τη μετονομασία της πλατείας σε «Ι. Μεταξά» από την εγκληματική, φασιστική οργάνωση. Ούτε για τη βεβήλωση της μνήμης του αγωνιστή για τις ελευθερίες και τα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού μας. 
Τη θέση του στο πλευρό ποιων ενάντια σε ποιους, ο συγκεκριμμένος ιστότοπος την διατυμπάνισε με νέα επίθεση στην Επιτροπή Κατοίκων Ακαδημίας Πλάτωνος, στο πλαίσιο της διαφήμισης της φιέστας των «εγκαινίων»  για την επισκευή των γηπέδων στην πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα. Απέκρυψαν, όπως ήταν αναμενόμενο, από το σχόλιό τους ότι η «χορηγία» της Artume προβλέπεται από το Σύμφωνο συνεργασίας που υπέγραψε ο δήμαρχος Γ. Καμίνης με την εταιρεία για την ανέγερση του Mall στο πρώην Μουζάκη.
Έχουμε συνείδηση τι πονάει την παράταξη που διοικεί το δήμο Αθήνας που  ακολουθεί πιστά τις αντιλαϊκές πολιτικές  του κεντρικού κράτους και της σημερινής συγκυβέρνησης ΝΔ –ΠΑΣΟΚ. Τους πονάει ότι το λαϊκό κίνημα  αντιστέκεται και αγωνίζεται με αλληλεγγύη ενάντια στην κρίση τους. Τους πονάει γιατί σε αντίθεση με αυτούς, οι συλογικότητες στις γειτονιές μας υπερασπίζονται τα δικαιώματά  στην εργασία, στην παιδεία και σε μια ποιότητα ζωής που δικαιούμαστε όλοι. Υπερασπίζεται το περιβάλλον, τον πολιτισμό και τις δημοκρατικές ελευθερίες.
Εχουμε συνείδηση ότι οι επιθέσεις, το τελευταίο διάστημα, ενάντια σε αγωνιστές  της Λαικής Συνέλευσης και του αντιφασιστικού κινήματος, η στοχοποίηση ενεργών πολιτών, που αντιδρούν απέναντι στους σχεδιασμούς τους, από  τους  «εκπροσώπους» των «επενδυτών-κορακιών» στη γειτονια μέσω των μεσαζόντων τους,  θα πληθαίνουν.
Χρειάζεται να γνωρίζουν όμως ότι δεν καταλαβαίνουμε από αυτά!!! Μπορούμε και θα υπερασπιστούμε τις συλλογικότητες μας, τη δράση μας και τους συναγωνιστές μας. 
Η τρομοκρατία και η δημοτική-τοπική  λασπολογία  των «παραγόντων» δεν μας αγγίζουν.
θα συνεχίσουμε τους αγώνες
Ζητάμε απάντηση από όλες τις δημοτικές παρατάξεις που συμμετέχουν στο κοινοτικό αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο, αν η Δ.Κ. είναι σε γνώση ή εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο στη λειτουργία του συγκεκριμένου ιστότοπου.
Οι δημότες έχουμε βασικό και νόμιμο δικαίωμα να γνωρίζουμε, γιατί έχει ονομασία που παραπέμπει σε ένα θεσμικό όργανο, όπως είναι η 4η δημοτική κοινότητα

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΠΛΑΤΩΝΑ-ΣΕΠΟΛΙΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογΙου